Kontakt

Računovodstvo

Glavna dejavnost podjetja Ekonomika d.o.o. je računovodski servis, ki je specializiran za nudenje celovitih storitev vodenja računovodstva naslednjih poslovnih subjektov:

  • Samostojni podjetniki (normiranci, enostavno in dvostavno knjigovodstvo)
  • Podjetja – d.o.o.

Strankam računovodskega servisa smo poslovanje olajšali predvsem z uporabo namenske spletne namenske programske rešitve EKONOMIKA online, kjer lahko stranke same izdajo račun, pripravijo potni nalog, vodijo zaloge materiala, … , hkrati pa jim v računovodskem servisu nudimo vso potrebno podporo.

Ker v računovodskem servisu uporabljamo sodobne programske rešitve za vodenja računovodstva, slednje omogoča vpeljavo brezpapirnega poslovanje. Poleg tega imamo tudi zagotovljene varnostne kopije (back up) podatkov o poslovanju naših strank.

Zaposleni v računovodskem servisu imajo široko znanje, ki pa ga nenehno dopolnjujejo z udeležbo na številnih seminarjih in posvetih ter z nenehnim stikom z domačo strokovno literaturo. 

Visoko stopnjo odgovornosti do naših strank dokazujemo s tem, da imamo zavarovano poklicno odgovornost iz dejavnosti računovodske storitve.